Staphylococcal vaccin curativ, har någon gjort?

Vi har ett sådant problem: för några år sedan fick jag koka, efter en stund en annan. Efter en tid (4-5 månader) sågs en koka hos ett barn på 1,5 år. Det var där allt började. Gradvis kokar började dyka upp i hela familjen, inklusive mina föräldrar, för vi bor nära och ser ofta varandra. Men mest av allt lider barnet av dem. Ibland händer det att koka klättra en efter en. DETTA ÄR EN HÄRLIG PÄNN. Kontakta vårt sjukhus, vi var förskrivna antibiotika eller öppna dem. Då lärde vi oss att öppna med min man. Med tiden började antibiotika hjälpa mindre och mindre. Vi vände oss till kirurger, infektionssjukdomar och hudläkare. Vi åkte till regional sjukhus. Ingen kan verkligen säga någonting. De säger bara att enligt protokollet (instruktion) behandlas denna smärta med antibiotika.

MEN. En läkare (chef för septikavdelningen för ADULT) rådde oss att köpa en stafylokockkurer. Med stor svårighet köpte vi den (eftersom den endast produceras och säljs i Ryssland). Läkaren föreskrev ett vaccinationsschema för allt utom barnen och sade att de skulle ge oss ordningen i barnens purulent-septiska avdelningen. Men som det visade sig, med ett sådant vaccin, förutom vår doktor, var jag inte bekant med något mer.

Resultatet: hela familjen genomborrade utom barnet. Sammantaget gick allting, och barnet störs fortfarande av kokar.
Jag vill fråga, kan någon hantera detta vaccin. Kanske är det bara värt att piercing, som skrivet i instruktionerna.

Staphylococcus anatoxin recensioner


Grupp: Besökare
Inlägg: 3
Registrering: 8-mars 09
Användar-ID: 39969
Rykte: ännu inte

Det är vad nashol om honom

Staphylokockanatoxinrenad vätska är ett stafylokocktoxin som neutraliseras av formalin och värme, renas från ballastproteiner.
Den klara vätskan är färglös eller något gulaktig utan några ingrepp.
1,0 ml av preparatet innehåller från 10 till 14 bindande enheter (EC) av stafylokocktoxoid.
Läkemedlet känner igen bildandet av specifika antikroppar mot stafylokockexotoxin.
tidsbeställning
Specifik immunterapi av akut och kronisk (vid akut stadium) stafylokockinfektion hos vuxna..
Dosering och administrering:
Staphylococcal Cleanup anatoxin vätska injiceras subkutant under vinkeln på scapula, alternerande höger och vänster sida med varje efterföljande injektion (injektioner i armen är uteslutna).
Beredningen i flaskor med nedsatt integritet, märkning, när fysiska egenskaper förändras (närvaron av dregs, flingor), utgått, med brott mot lagringsförhållandena är inte lämplig för användning. Öppning av ampuller och administrering av läkemedlet till patienter utförs i enlighet med reglerna för asepsis och antisepsis.
Förberedelsen i den öppna ampullen är inte föremål för förvaring.
En fullständig behandling omfattar 7 injektioner av läkemedlet, som utförs efter 2 dagar, i följande ökande doser: 0,1 - 0,3 - 0,5 - 0,7 - 0,9 - 1,2 - 1,5 ml.
Med en snabb klinisk effekt kan behandlingstiden minskas till 5 injektioner enligt den behandlande läkarens bedömning. Behandling med toxoid staphylokockrenad vätska kan utföras samtidigt med annan obsjuk och lokal terapi, med undantag av immunoglobuliner och antistapylokockplasma

1796 - homeopati och vaccinationer

Klassisk homeopati, vaccinationer och homeoprofylax

Staphylokocktoxoid

Staphylokocktoxoid

# 1 Inlägg av Kometa25 »23 feb 2009, 15:04

# 2 Post sandyanf »23 feb 2009, 15:56

Finns det några andra symtom än test?
Staphylococcal del av normal mänsklig mikroflora (hud, slemhinna). Men i vissa fall (med immunitetsstörningar) kan olika lesioner utvecklas.

Så om det inte finns någon sjukdom, så finns det inget att läka.

# 3 Inlägg av Kometa25 »23 feb 2009, 16:03

# 4 Post Lilika »23 feb 2009, 17:03

# 5 Inlägg av Kometa25 "23 feb 2009, 17:07

# 6 Inlägg per_aspera »23 feb 2009, 17:38

# 7 Inlägg av Kometa25 »23 feb 2009, 19:48

# 8 Posta en tatuering »25 feb 2009, 14:44

Kära Kometa25! Du, som de flesta, är bärare av stafylokocker - jag pratar inte om mjölk, men om halsen, och du har redan antikroppar mot det, som överförs till barnet med mjölk. Om du är intresserad av officiell medicin, kolla sedan på Komarovskys hemsida, han är den mest sanna hos "skrivande" barnläkare, det finns ett par artiklar om stafylokocker. http://articles.komarovskiy.net/stafilokokk.html
Och om den gröna stolen kan du fortfarande prata med konsulterna för GW, m. anledningen och inte stafylokocker och fel i organisationen av GW.
Till exempel, här http://akev.ru/forum/viewforum.php?f=33

Jag har också en personal. hittas i mjölk

# 9 Post sandyanf »25 feb 2009, 15:28

# 10 Post Tattoo "25 feb 2009, 3:32 pm

# 11 Inlägg av Kometa25 "25 feb 2009, 17:02

# 12 Meddelande per_aspera »25 feb 2009, 19:09

Anatoxin Staphylococcal Purified Liquid

Registreringsbevis nummer 94/161/255.

ingredienser:
Staphylokockanatoxinrenad vätska är ett stafylokocktoxin som neutraliseras av formalin och värme, renas från ballastproteiner.
Den klara vätskan är färglös eller något gulaktig utan några ingrepp.
1,0 ml av preparatet innehåller från 10 till 14 bindande enheter (EC) av stafylokocktoxoid.
Läkemedlet känner igen bildandet av specifika antikroppar mot stafylokockexotoxin.
tidsbeställning
Specifik immunterapi av akut och kronisk (vid akut stadium) stafylokockinfektion hos vuxna..
Dosering och administrering:
Staphylococcal Cleanup anatoxin vätska injiceras subkutant under vinkeln på scapula, alternerande höger och vänster sida med varje efterföljande injektion (injektioner i armen är uteslutna).
Beredningen i flaskor med nedsatt integritet, märkning, när fysiska egenskaper förändras (närvaron av dregs, flingor), utgått, med brott mot lagringsförhållandena är inte lämplig för användning. Öppning av ampuller och administrering av läkemedlet till patienter utförs i enlighet med reglerna för asepsis och antisepsis.
Förberedelsen i den öppna ampullen är inte föremål för förvaring.
En fullständig behandling omfattar 7 injektioner av läkemedlet, som utförs efter 2 dagar, i följande ökande doser: 0,1 - 0,3 - 0,5 - 0,7 - 0,9 - 1,2 - 1,5 ml.
Med en snabb klinisk effekt kan behandlingstiden minskas till 5 injektioner enligt den behandlande läkarens bedömning. Behandling med toxoid staphylokockrenad vätska kan utföras samtidigt med annan obsjuk och lokal terapi, med undantag av immunoglobuliner och antistapylokockplasma
Reaktion mot drogen:
Introduktionen av stafylokocktoxoid till patienter med en renad vätska kan åtföljas av allmänna, lokala och fokala reaktioner.
Allmänna reaktioner kännetecknas av mild svaghet, sjukdom och ibland en ökning av temperaturen till 37,5 ° C.
För lokala reaktioner kännetecknas av hyperemi och mild smärta vid injektionsstället, försvinner efter 1-2 dagar.
Ofta efter en läkemedelsinsprutning kan en fokalreaktion äga rum, d.v.s. Förstärkning av processen i stället för lokaliseringen. Förekomsten av dessa reaktioner är inte en kontraindikation för att fortsätta behandlingen.
I närvaro av både allmänna och lokala reaktioner rekommenderas dock intervallet mellan föregående och efterföljande injektioner av läkemedlet att ökas med 1 dag.
Förekomsten av fokalreaktion kräver ingen ökning av intervallet mellan injektioner.
Kontraindikationer:
Kontraindikerad för användning av stafylokocktoxoid, renad, vätska är:
- akuta infektiösa och icke-infektiösa sjukdomar av icke-stafylokock-etiologi, förvärring av kroniska sjukdomar vid icke-stafylokock-etiologi - vaccinationer utförs inte tidigare än 1 månad efter återhämtning (remission);
- bronkial astma, en historia av allvarliga allergiska reaktioner (anafylaktisk chock, serumsjukdomssyndrom, angioödem, generaliserat utslag) på mat och andra allergener;
- sjukdomar i det kardiovaskulära systemet (hypertoni av III-grad, angina pectoris, hjärtinfarkt, stroke);
- svåra former av leversjukdomar, bukspottkörteln, njuren, endokrina systemet; - graviditet
Frigivningsformulär:
I ampuller av 1,0 Il.
förpackning:
Ett förpackning innehåller 10 ampuller.
lagring:
Förvara på ett torrt, mörkt ställe vid en temperatur från 2 till 8 ° C.
Transport av en dubbel typ av täckt transport vid en temperatur av 2 till 8 ° C. Preparatet som utsattes för frysning är inte föremål för applicering.
Förfallodatum:
Hållbarhet - 2 år.

Tillverkningsföretag: Företag för produktion av bakteriepreparat NIIEM dem. NF Gamaleya, Moskva (sedan 2003, filialen "Medgamal" från Statens vetenskapliga forskningsinstitut för elektrokemisk medicin som heter NF Gamaleya från den ryska akademin för medicinska vetenskaper).
Tillverkarens webbplats: http://www.medgamal.ru

Och pobochka som alla toxoider, som jag förstår det.

Recensioner av läkemedlet Anatoxin stafylokock

Indikationer för användning

Diskussion om läkemedlet Anatoxin Staphylococcal i mammas register

Ingen behandlar den med antibiotika. endast antistapylokokulär toxoid eller autovaccin. (som inte finns i vårt land) stafylokock bakteriofager. läs om dem. vi är alla bärare av Staphylococcus aureus bara för dig, det har uppenbara manifestationer! bota det för alltid kan inte bara drunkna ut! om det till exempel finns ett sår inuti eller nu fattas ett avföringstest för Staphylococcus aureus (och det är det) och i sårtarmen - så kan det till och med vara kors.

. Immunoterapi administreras genom introduktion av antistapylokock immunoglobulin och antistapylokock plasma. Ibland immuniserar de med stafylokocktoxoid, vilket hjälper kroppen att klara sig med förgiftning. Icke-specifika immunmodulatorer används också för att öka kroppsmotståndet. Samtidiga symtom behandlas: feber, tryckreducering, allergiska reaktioner, uttorkning och andra. En speciell fråga för behandling av sjukdomar är kompetent hjälp till gravida och ammande mödrar vid sjukdomen.

. reproderma - enkelt ansikte versicolor, zade lokalt - de medel och metoder som påskyndar upplösningen av inflammatoriska processer (fukortsin (!) salicylalkohol, ren ichthyol, ultraviolett strålning, etc.). Behandling av kokar, karbunclar, hydradenit är endast operativ, följt av utnämningen av ovannämnda konservativa åtgärder. Förebyggande. Överensstämmelse med hygienreglerna, Vit.

Jag läste det där. Den behandlas först med stafylokocktoxoid (5 skott i vikt / dag under scapula), efter en månad-upprepning och i aggregat-stafylokockbakteriofagen omkring 10 dagar. dropp i näsan. Dessutom är det skrivet att hela familjen ska behandla Irs-19. Kontrollera bakposev-en månad. Men i varje fall ska läkaren själv bestämma sig för rätt dosering. Själv nu ser han.

. den senare innehåller lägre doser. Om ett barn har haft kikhosta och du inte har fått en enda DPT-vaccination, ges vaccinen med ADS-toxoid (två vaccinationer med en månadsbrytning och en revaccination om ett år). Brott mot tidpunkten för vaccination av den andra DPT-vaccinationen medför inte upprepningen av hela cykeln - administreringen av vacciner fortsätter som om schemat inte försvann och håller intervallet mellan vaccinationer om 30 dagar. Om den tiden barnet hade varit sjuk med kikhosta, DTP vaccination kommer det inte längre att göra, utan istället använda ADS, men efter 9-12 månader om ADF upprepas missade tredje DPT vaccination, då den utförs nevz.

överlämnas, men av någon anledning hittade inte! även om jag var säker på att han var. de skriver också om stafylokock toxoid, men vanligtvis är det förskrivet av en specialist, det finns ett bestämt schema för dess administrering i huden. måste leta efter en bra gödselsjukdom eller infektionssjukdomar. men i allmänhet fanns en överföring om honom, de sa att 1/3 av landet bara har honom.

. ь är endast avsedd för vuxna med promiskuösa sexuella relationer. Tetanus serum innehåller både aluminium och kvicksilver, liksom tetanustoxoid. Enligt en undersökning bland amerikanska vårdpersonal, undviker läkare sig själva att vaccinera sina barn och släktingar med DPT-vaccinet. Mässlingvaccin är ett vaccin som regelbundet orsakar vaccinrelaterade komplikationer och de sjukvårdspersonal jag intervjuade skulle vilja utesluta det från vaccinationsschemat.43. Barnläkare i Indien introducerar tvivelaktiga vacciner, som motsätts av läkare, politiker och allmänheten i länderna i USA och euron.

. bara läkemedel för behandling av staph utan användning av antibiotika: IRS-19, imudon, bronko-månen, stafylokocker bakteriofager stafylokocker toxoid, autovaccin, biosporin (med stafylokocker intestinal dysbios, som måste granskas av ett barn som har funnit staph i näsan och halsen).

Jag ville inte ta risker och införa tala är inte klart att (jag är emot vaccinationer och sådana manipulationer) som säger att pamogaet, är det nödvändigt att höja imunku, vitaminer, dryck och sirap echinocyte och EPAM-s, denna stafylokock toxoid i imunoglabuline

. obegränsad. Endast med ett immunogram, och endast med en beprövad diagnos av immunbrist. Såvitt jag förstår har du inte den ena eller den andra. Jag vet ingenting om stafylokock toxoid, och jag använder inte den i min praktik.

. Fastigheten växer och det orsakar en sjukdom så att ditt barn inte hade det. I början av din graviditet borde du ha knivits med en anti-stafylokock toxoid.

. och allergier och det är vad jag hittade. Så säger experterna, om din läkare ordinerar antibiotika för behandling av Stafa ändrar doktorn, det är en ny produkt - en stafylokocker toxoid "ll köpa, unna dig, och sedan en tredje son fag naturligtvis inte läkaren inte vet hur jag behandlar strategi.

. orsakar honom en allvarlig abnormitet i utvecklingen av organ, till och med hjärtsjukdom. Vanligtvis B. i de senare stadierna gör tre gånger vaccinationen med Staphylococcus toxoid och allt passerar, såvida inte han naturligtvis inte lämnar förut på grund av användningen av suppositorier.

. sjukdomen. Vi är alla hennes dolda bärare. Och alla föda henne. Behöver bara en bra infektionssjukdom immunolog som kommer att köra i viloläge. Och i ta antistapyl toxoid stabbing

. efter vaccination INTE VYRABOTALSYA.V vår livliga klinik: de beslutade att DOPRIVIT dessa barn, men detta var det nödvändigt att "få" ENDAST difteritoxoid eller stelkramp ONLY (vanligen på kliniker kombinationsvacciner - DTP, DTP-M eller DT, Td - från tre eller två infektioner på en gång). Det hände så att jag gick till Hygieninstitutet dem. Erismann (Mytishchi) dessa vaktsinami.K tyvärr inte kommer ihåg namnet, patronymikon, efternamn, eller post-kvalificering av läkarna, som sedan kommuniceras (inte bett vid tidpunkten dessa frågor: vanliga sjuksköterskor, som sänds från staden kliniken - som kurir...). Men resultatet var så.

. th från menstruationsdagen. 5. Vaccinationer: - Vaccination med dödade vacciner (hepatit B, stelkramp, difteri, kikhosta, paratyphoid feber, kolera, influensa), toxoider - 10 dagar. - Vaccination med levande vacciner (brucellos, pest, tularemi, BCG-vaccin, koppor, rubella, oral polymyelit), administrering av tetanustoxoid (i avsaknad av uttalade inflammatoriska händelser på injektionsstället) - 1 månad. - Introduktion av immunoglobulin mot hepatit B - 1 år. - vaccination mot rabiesvaccin - 2 veckor. 6. Läkemedel: - antib.

i en näsa i 3 grader, och i en svalg i 2 grader. Jag vill göra mig en injektion av stafylokock toxoid, så att barnets antikroppar intas. Hon läste att under inga omständigheter kan behandlas med antibiotika.

. tnogo blåsa. utan att tänka på om andra, mycket mer aggressiva mikrober kommer att uppta den lediga platsen i solen? "- varnade författaren av difteritoxoid Gaston Ramon. "Upptag", även när de ockuperar! - Aggressiva streptokocker, nya stammar av Mycobacterium tuberculosis, som orsakar tuberkulos av ben, leder, hud, tarmar, urogenitalt system - bland de "rätt" vaccinerade mot tuberkulos med BCG-vaccin; mångasidiga hepatit- och herpesvirus etc. I Ryssland fortsätter infektionssjukdomar att immuniseras från toppen, tjänstemän-epidemiologer och läkare som är fullständigt omedvetna om immunologi. Men de är helt uppdragna d.

. ь är endast avsedd för vuxna med promiskuösa sexuella relationer. Tetanus serum innehåller både aluminium och kvicksilver, liksom tetanustoxoid. Enligt en undersökning bland amerikanska vårdpersonal, undviker läkare sig själva att vaccinera sina barn och släktingar med DPT-vaccinet. Mässlingvaccin är ett vaccin som regelbundet orsakar vaccinrelaterade komplikationer och de sjukvårdspersonal jag intervjuade skulle vilja utesluta det från vaccinationsschemat.43. Barnläkare i Indien introducerar tvivelaktiga vacciner, som motsätts av läkare, politiker och allmänheten i länderna i USA och euron.

. förebyggande träning _________________________ Antal klasser ____________ 19. Mors skolan _________________20. Datum för införande av stafylokocktoxoid: Jag ____________ II gånger ____________________ III gånger ________________________ 21. AD Datum 22. Utgivningsdatum för funktionsbevis för förlossningslov "." _________________ 19.. d. 23. Datum för avsedd leverans "." ____________________ 19.. d. Obstetrician-gynekolog ____________________ Uppföljningsdagbok Viktökning vid graviditet __ Uppskattad fostervikt ___ (slutförd efter 32 veckors gestation) Datum Survey data.

Staphylococcus anatoxin recensioner

Meddelandet Lino »Fre Sep 03, 2010 10:14

Meddelandet Seraphimka »Fre Sep 03, 2010 10:24

Meddelandet Lino »Fre Sep 03, 2010 10:46

Meddelandet från Serafimka »Fre 03 sep 2010 11:37

låt oss mer vatten

Meddelandet Lino »Fre Sep 03, 2010 19:14

Kanske. även om detta är den enda blandningen från vilken magen har slutat skada. Stolen blev grön för en månad sedan, och före det, två veckor tidigare, var vi på sjukhuset med flera diagnoser samtidigt: viral akut respiratorisk virusinfektion, tarmsyndrom och farenngit.
När det gäller den gröna stolen skrev jag ett brev till Evgeny Olegovich, men jag fick tyvärr inget svar. OCH VÅR PEDIATR tar den av för samma stafylokocker.

Staphylococcus anatoxin recensioner


Grupp: Besökare
Inlägg: 3
Registrering: 8-mars 09
Användar-ID: 39969
Rykte: ännu inte

Det är vad nashol om honom

Staphylokockanatoxinrenad vätska är ett stafylokocktoxin som neutraliseras av formalin och värme, renas från ballastproteiner.
Den klara vätskan är färglös eller något gulaktig utan några ingrepp.
1,0 ml av preparatet innehåller från 10 till 14 bindande enheter (EC) av stafylokocktoxoid.
Läkemedlet känner igen bildandet av specifika antikroppar mot stafylokockexotoxin.
tidsbeställning
Specifik immunterapi av akut och kronisk (vid akut stadium) stafylokockinfektion hos vuxna..
Dosering och administrering:
Staphylococcal Cleanup anatoxin vätska injiceras subkutant under vinkeln på scapula, alternerande höger och vänster sida med varje efterföljande injektion (injektioner i armen är uteslutna).
Beredningen i flaskor med nedsatt integritet, märkning, när fysiska egenskaper förändras (närvaron av dregs, flingor), utgått, med brott mot lagringsförhållandena är inte lämplig för användning. Öppning av ampuller och administrering av läkemedlet till patienter utförs i enlighet med reglerna för asepsis och antisepsis.
Förberedelsen i den öppna ampullen är inte föremål för förvaring.
En fullständig behandling omfattar 7 injektioner av läkemedlet, som utförs efter 2 dagar, i följande ökande doser: 0,1 - 0,3 - 0,5 - 0,7 - 0,9 - 1,2 - 1,5 ml.
Med en snabb klinisk effekt kan behandlingstiden minskas till 5 injektioner enligt den behandlande läkarens bedömning. Behandling med toxoid staphylokockrenad vätska kan utföras samtidigt med annan obsjuk och lokal terapi, med undantag av immunoglobuliner och antistapylokockplasma

Staphylococcus anatoxin recensioner

Vår behandlingssätt: 3 veckor - bakteriofag i näsa och hals, 3 veckor - klorofilliptlösning i näsa och hals, 3 veckor - IRS-19 i näsa och hals. Detta är vår ENT föreskrivna, men vi har staf. Endast i en näsa såddes. Behandlingen började bara, vi kommer att se.

vi fick samma behandling som ENT på 5: e sjukhuset medan vi behandlas..

Tja, att döma av litteraturen som var på en eller annan punkt, är de snygga olika i utseende. Gyllene är ganska vanliga, de blir sjuka med försvagad immunitet, med tch och barn, eller i RD, bara sjukhus.


Staphylococcus aureus nästan 100% leder till hudabsorber (koka, korn, furuncle, karbunkel etc.).
Staphylococci bildar toxiner - de starkaste gifterna för människor, vilket allvarligt påverkar immunsystemet.
Staphylococcus orsakar utveckling av sekundära sjukdomar med koppor, influensa, sårinfektioner, postoperativ suppuration.
Även stafylokocker spelar en stor roll i blandade infektioner. Staphylococci finns tillsammans med streptokocker för sårinfektioner, difteri, tuberkulos, aktinomykos, angina, influensa, parainfluensa och andra akuta andningssjukdomar.
Staphylococcus infektioner minskar en persons immunförsvar. Hudskador (skador, splitter, gnugga mot kläder, brott mot reglerna för hygien) - en förutsättning för lokal stafylokockinfektioner, låg immunitet på grund av andra sjukdomar, ätstörningar, stress, hypovitaminosis - förutsättningar för vanliga stafylokockinfektioner.

De skriver också att gruppen stafylokocker innehåller många olika typer av mikrober, varav de flesta är praktiskt taget säkra för människor eller orsakar sjukdom endast under vissa förhållanden. Många av dessa mikrober bor i olika delar av människokroppen (hud, slemhinnor, munhålan och tarmarna) som bildar kroppens så kallade mikroflora.

Staphylococcus behandlas inte, om det inte finns någon klinik. Även om kroppen är försvagad, är det som en tidsbom. Men om det finns manifestationer (vi har konstant hosta). Och min vän har ständigt otitis purulent, och ofta är barnet sjuk, då är det nödvändigt att behandla. När allt kommer omkring är all behandling syftad till att öka kroppens styrka som han själv kunde hantera.

Men jag ville fråga, vem förstår, och vaccination PNEUMO 23 anti-coccal hjälper inte i denna situation?

Vår behandlingssätt: 3 veckor - bakteriofag i näsa och hals, 3 veckor - klorofilliptlösning i näsa och hals, 3 veckor - IRS-19 i näsa och hals. Detta är vår ENT föreskrivna, men vi har staf. Endast i en näsa såddes. Behandlingen började bara, vi kommer att se.

Ja, vi sprinklade hela kursen, det hjälpte oss inte, vi hittade fortfarande den gyllene stafylokocken i såningen. Loren sa att om hon inte kunde botas, skulle hon behöva radera adenoiderna.

Barnens hälsa

att du är alerted och du bestämmer dig för att skicka smuts på bacposev.
Jag tänker bara på det nu också, för en liten har viss näshögskador och subfebril temperatur. Men vi har ascariasis avslöjat och barnläkaren säger att detta beror på honom. Men i mars fanns det inget blodprov och avföring. och med näsan var samma situation. Samtidigt tar loratadin inte bort det. Och även ögonen blir ofta sura.
Men nu har vi svårigheter med pengar och det finns ingen möjlighet att kontrollera allt i rad, jag vill inte kasta bort UAH 260 bara för självkänsla.

Mor Natasha och dotter Masha (09/24/2003)

Vi behandlar levern

Behandling, symtom, droger

Anatoxin stafylokocker renade instruktioner för användning, recensioner och pris i Ryssland

Produktrecensioner: ANATOXIN STAPHILOCOCC RENGÖRING. FLUID., Amp 1 ml No. 10

Välkommen! Jag lider av reumatoid artrit. polyatrit 5 år. Under denna tid svälmade jag ingenting, men det finns inget resultat. redan högra benet och handen fungerar inte. För inte länge sedan, med datordiagnostik med NLS-metoden, hittades stafylokock och streptikokovinfektioner i kroppen. Kan jag använda Anatoxin om jag har hypotyroidism, pankreatit? Jag skulle vara väldigt tacksam.

Nr 250 | 02/07/11 10:36 | Karlyga

I ditt fall är det värt att diskutera med läkaren användandet av fager istället för toxoid.

№ 259 | 02/08/11 15:21 | konsult

Välkommen! Jag lider av pyoderma, stafylokock etiologi. Antibiotikabehandling, UFOC, extern behandling har en effekt, men inte en lång. Kan jag få toxoid ?? Blodsocker är normalt. historia av cholecystektomi.

№ 969 | 06/16/11 16:34 | Nina

Du bör diskutera ditt möte med din läkare.

Nummer 975 | 06/17/11 15:41 | konsult

Hallå Tala om för mig, min mor på 8 år lider av furunkulos, de passerar inte alls! Det kan finnas 100-150 stycken över hela kroppen! Socker är normalt. Läkare uppmärksammar inte ens. De gick inte till några experter. kan det hjälpa? men mamma har förvärvat bronkial astma (men i år fanns det inga anfall alls) och allergier av olika etiologier - läkare vill inte ens ta det. Var vänlig informera, eftersom våra läkare inte kan berätta någonting! Och hur levererar du detta läkemedel? Behöver du en kall kedja under transport? TACK MIG.

Nummer 1000 | 06.20.11 11:57 | Eugene

Din mamma ska kontakta en immunolog och ta ett immunogram. Därefter kan vi redan prata om behandling. Vi levererar inte beredningen, som du korrekt noterat, på grund av lagringsförhållandena.

Nr 1001 | 06.20.11 12:35 | konsult

Hej, jag pratade med människor som hade kokar på kroppen. Nu har jag samma hopp om en månad, de säger att den här gyllene stafylokocken kommer att hjälpa till att bota stafylokocksanatoxin. Tack på förhand.

Nr 1079 | 07/05/11 11:21 am | Krasilnikova Natalya Aleksandrovna

Du behöver konsultera en läkare personligen. Självmedicinera inte.

№ 1192 | 07/18/11 12:57 PM | konsult

Berätta för mig, för nästan 2 år har jag lider av furunkulos, doktorn har ordinerat stafylokock immunoglobulin, vid den tidpunkten under en injektionsgång, är det troligt att hon blev gravid. Hur kan detta återspeglas?

2690 | 10/22/11 09:36 | Alisa Malova

Graviditet är en kontraindikation. Rapportera drogen till din gynekolog.

№ 2739 | 10.26.11 11:04 | konsult

Välkommen! Jag är 26 år. Kan du snälla berätta om du kan använda toxoid i mitt fall. Avföring mot dysbakteri, vaginalt smör och en nässpinne avslöjade en epitelial stafylokocks över normal. Jag vill inte behandla antibiotika runt 37. Jag frågar dig eftersom det inte är så lätt att hitta en bra läkare (som praktiken har visat). Det är ledsen att erkänna att vissa läkare bara inte vet om förekomsten av ett sådant vaccin (((

№ 2766 | 10.27.11 13:09 | anya

Vänligen skriv mig ett nytt schema för användning av Anatoxin Staphylococcal kort kurs. Jag vet om jag vill försäkra mig. 0,5 ml under flaskan, efter en vecka 0,5 ml dropp i näsan och en vecka senare droppar 0,5 ml i näsan.

№ 2767 | 10.27.11 14:55 | Alsou

Välkommen! Jag plågas av kokar på min skinkor så här (3-4 bitar i taget) att det gör ont till och med gör att jag sitter! ingen dragande salva hjälper inte. Läkaren föreskrev stafylokock toxoid. Jag lärde mig att de prickar honom under scapulaen, men det här är väldigt ont! Säg mig snälla, är det möjligt att injicera detta läkemedel intramuskulärt?

Nr 2771 | 10.27.11 17:35 | Anastasia

Det är möjligt eller inte att bestämma utan läkare. Om läkaren inte vet - skriv ut en kommentar från Internet. Du måste vara uppmärksam på immunitet. Om det är nedsatt, kan antibiotikabehandling vara lång och till nytta.
En fullständig behandling innefattar 7 injektioner av läkemedlet, utfört inom 2 dagar, i följande inkrementella doser: 0,1-0,3-0,5-0,7-0,9-1,2-1,5 ml. Med en snabb klinisk effekt kan den minskas till 5 injektioner.
Varför tror du att det gör ont så mycket? Ömhet beror ofta på själva läkemedlet, och inte på sättet för administrationen.

Nr 2804 | 11/01/11 12:21 pm | konsult

Vid behandling av hepatit C har många inflammatoriska akne uppstått. Kan jag tillsammans med interferon alfa 2 och ribavirin genomborra stafylokocktoxoid.

3356 | 12/22/11 18:40 | Lydia

Först måste du ta reda på orsaken till koka. Och först då börja behandlingen. Läkaren ska vara medveten om de mediciner som redan har tilldelats dig.

3436 | 12.27.11 16:28 | konsult

Hallå Diagnosen av furunkulos gjordes, de senaste sex månaderna varje månad springer en furunkel upp.
Läkaren föreskrev stafylokocktoxoid. Berätta för mig snälla, hur fungerar det, nämligen hur länge immunitet bildas efter injektioner av toxoid?

3815 | 02/08/12 16:50 | Paul

Hastigheten hos kroppens respons på behandlingen är individuell.

Nummer 3825 | 02/09/12 2:58 pm | konsult

Välkommen! Jag har kronisk endometrit. Buck som såg ett vaginalt smet visade staphylococcus aureus. Jag var ordinerad doxycyklin. Behöver jag anatoxid recept? Tack.

Nr 4056 | 02.02.12 15:36 | Louise

Försiktighet med att ordinera praparatov bör diskuteras med din läkare.

4201 | 03/14/12 1:32 pm | konsult

Hej, jag behöver "Anatoxin Staphylococcal Purification. Fluid., Amp 1ml No. 10" Kan jag beställa 3 ampuller på en gång? och hur mycket kommer att levereras till republiken Bashkortostan, Kugarchinsky distriktet, byn Yumaguzino

Nr. 4275 | 03/16/12 16:35 | Medina Sagitova

Läkemedlet är inte levererat, eftersom bör förvaras i kylskåp.

Nr 4448 | 03/26/12 2:10 pm | konsult

Välkommen! Under 6 år har jag behandlat kronisk tanzillofaryngit hos en ENT-läkare och 2 år med en immunolog. Det blev bara värre, för året 3 gånger hade hon ont i halsen. Hon frågade själv immunologen om antistapylokock immunoglobulinet som jag fick i barndomen, hon sa att stafylokocktoxoid är bättre. I 2 år har vi försökt många läkemedel för immunsystemet. Kommer stafylokock toxoid hjälpa mig och var kan jag köpa den?

Nr 4498 | 03/28/12 21:31 | ANYUTA *****

Huruvida drogen kommer att hjälpa eller inte i ditt fall bestäms endast av en läkare. Du kan köpa från oss genom att beställa online eller via telefon: 937-3220.

4625 | 04/06/12 18:14 | konsult

Hej, efter att ha fått en 2-injektion, hade jag sjukdomar och feber, vad ska jag göra?

Nr 5170 | 05/16/12 18:31 | Dorobov

Det är nödvändigt att samråda med läkaren som ordinerat behandlingen.

№ 5186 | 18/05/12 15:38 | konsult

Hej! Jag har en diagnos av conglobate akne. Jag behandlades på sjukhuset. men det finns ingen signifikant effekt. Läkaren sade att det fortfarande fanns stafylokocker i pustlerna, på råd av vänner, sade doktorer att hon skulle behandlas med anatoxin, men hon sa att hon inte ville göra det. Men jag kan försöka, sade hon. Vem kan jag kontakta? vill.. kan älskling. syster att göra det ?? och några test måste gå för att ta ??

№ 5321 | 05/28/12 10:43 pm | Alla

Detta kan göra älskling. syster.

Nr 5423 | 06.06.12 12:00 | konsult

Berätta för mig hur många ampuller i ett paket? Och hur mycket kostar förpackningen?

5526 | 13.6.2012 19:31 | marina

Är det möjligt att beställa det med leverans till Vladimir?

Nr 5527 | 13.6.2012 19:36 | marina

Säg mig snälla, är det möjligt att leverera detta läkemedel till ett annat land? Faktum är att det inte finns något vaccin i Tasjkent, och jag var ordinerad för behandling? Jag hörde att de på något sätt levererar, men jag vet inte om det är sant eller inte? Berätta om du kan, tack på förhand!

№ 5711 | 06.20.12 22:30 | sama

Antal i läkemedlets namn - Antal ampuller i förpackningen. I detta - 10.
Läkemedlet är lagrat i kylskåpet. Sådana droger ska levereras i speciella termiska behållare. Vår leveransservice har inte dem. Om du hittar en sådan leverans kan du ordna kuriren att hämta läkemedlet från vårt apotek.

5761 | 06/22/12 11:41 | konsult

Hej, jag har följande fråga. Har överlämnat bakposev från ansiktshud, och mer exakt från en finn, på såning och fann stafylokocker. Som förklarat i blodet är det inte lätt att behandlas och sannolikheten för återhämtning är liten. Prescribed 5 ampuller anti-stafylokock antiphagin. Snälla berätta vad är sannolikheten för återhämtning under behandling med detta läkemedel eller är det individuellt för varje?

Nr 5976 | 07/02/12 23:20 | Vasily

Framgångsrik behandling av stafylokocker är också en ökning av immuniteten. Infektionen börjar manifestera sig när den minskar.

№ 6185 | 07/18/12 16:22 | konsult

Säg mig, snälla, leveranstiden i Perm. Mycket bråttom och mycket viktigt!

№ 6298 | 07.27.12 15:30 | Catherine

Läkemedlet levereras inte i Ryssland, för bör förvaras i kylskåp.

Nr 6380 | 08/03/12 10:05 | konsult

Hallå snälla berätta för mig, cdali-såning från en furuncle till hans son är 12 år gammal, de upptäckte stafylokocker för sådd! hur man behandlar vaccinet kan inte få det eftersom det behöver en kall kedja under transporten

№ 6721 | 09/03/12 21:18 | Irma

Frågan "hur man behandlar" måste du fråga din läkare. Han kommer också att hjälpa till att välja en ersättare för det saknade läkemedlet.

Nr 6775 | 09/07/12 13:58 | konsult

Hej, är det möjligt att genomföra en behandling med ett vaccin med Staphylococcus (antifagin Staphylococcus) läkande behandling hemma och vad är riskerna för hushållens medlemmar?

№ 7726 | 11/16/12 16:30 | Catherine

Välkommen! Vänligen kontakta: Levererar du droger till Kazakstan? Du har en filial i Chelyabinsk. Om du beställer läkemedlet via post i Chelyabinsk, hur länge tar det leverans och hur man betalar för varorna via posten?

№ 7769 | 11/19/12 12:13 PM | Pauline

Du kan.
Leverans endast i Ryssland. Apotek finns i Moskva och Moskva.

Nr 7867 | 11/26/12 12:17 PM | konsult

Mitt barns ålder på 17 år för det senaste året har förvärrats av hydradenit, läkarna vet bara att de behandlas med antibiotika varje gång det kommer till operation. Nyligen rådde vi av kirurgens Antistaphylococcus toxoid och endast 3 ampuller, räcker det, när behandlingskursen är 7 ampuller. Vi bor i Samara-regionen för att leverera toxoid ditt företag är inte tagit i Samara-regionen, vi kan inte få det. Men det finns en väg ut, om ditt företag tar ansvar på den angivna tidpunkten för toxoid till bussen, tar föraren ansvaret. Det finns ett kylskåp för transporten. Är en sådan lösning möjlig? Ett läkemedel behövs.

Nr 8007 | 12/05/12 11:12 | Naila

Tyvärr utförs leveransen endast vid de faktiska adresserna: lägenhet, kontor. Försök kontakta DHL. Om du beställer leverans, fakturerar vi dig utan leverans, du betalar för det och vi ger drogen till kuriren. De har termokartonger för transport.

Nr 8058 | 12/07/12 15:22 | konsult

Hur kan den levereras till Ivanovo?

№ 8408 | 12/29/12 16:54 | Kirill

I Orekhovo-Zuyevo leverans möjligt?

№ 8409 | 12/29/12 17:02 | läkare

Jag var ordinerad av doktorn, berätta för mig adressen där jag kan komma för att hämta honom. Vad är de särskilda transportförhållandena?

Nr 8410 | 12/29/12 18:34 | Kirill

All leveransinformation kan erhållas via telefon: (495) 937-3220.
Särskilda villkor: antingen din kylväska eller i ett apotek kommer du att erbjudas att köpa ett paket av hypotermisk Snowball, vilket är tillräckligt för 3-4 timmar.

№ 8543 | 1/10/13 16:10 | konsult

Välkommen! Berätta för mig, är det möjligt att "ersätta stafylokockanatoxin" med läkemedlet "Staphylococcal bacteriophage" (oral lösning)?

№ 8612 | 01/15/13 11:29 | Maxim N. Rannev

Endast föreskrivet av en läkare. Det finns skillnader i vittnesbörd.

Nr 8719 | 01/22/13 15:49 | konsult

Välkommen! Min son är 33 år gammal. Vid sågning av svalget i struphuvudet isolerades Staphylococcus aureus. Han led nyligen av ont i halsen och tog antibiotika. Ingenting plågar för tillfället. Berätta för mig att nu är det bättre för honom att göra det - behandla med känslig antibiotika eller stafylokock toxoid?

№ 10156 | 04/24/13 16:02 | Lyudmila

Den här frågan kan du bara lösa med en läkare.

Nr 10373 | 05/16/13 11:32 | konsult

Är det möjligt att köpa antistafylaxi toxoid i St Petersburg?

Nr 10852 | 06.25.13 19:39 | Irene

mitt barn är 7 år gammal, doktorens slutsats är att streptokockkonjunktivit fick ordna sig under scapula av stafil. anatoxin, det är möjligt, andra läkare avskräcker. Det här är smärtsamt.

№ 10958 | 07/06/13 19:56 | Natalia

Vänligen berätta om jag gjorde det intradermala testet med ett stafylokockvaccin och det finns ingen reaktion. Vad betyder detta ??

Nr 11268 | 08/03/13 12:15 | anya

Hej, jag har redan lagt ner toxoidens gång, året var mer eller mindre lugnt, men då började allt igen, samma ström koka, och ibland verkar det som ännu mer. Berätta för mig, hur många gånger kan det fästas?

№ 11457 | 08/25/13 17:30 | Maria

Vi har ingen information om tillgången på droger i andra städer.
Att bara bestämma dig.
Bestämning av känslighet. Meddela den läkare som skickade dig för att göra testet.
Det är nödvändigt att konsultera en läkare och ta reda på orsaken till återfall.

Nr 11586 | 09/05/13 16:50 | konsult

God eftermiddag Dermatologen föreskrev drogen för mig. Behandlingstiden slutar, nu när kokar slutar dyka upp?

№ 16268 | 03/17/15 12:07 | Gulshat

Om problemet återupptas efter kursens slut bör du återkomma till en läkare.

№ 16354 | 03/26/15 2:27 PM | konsult

Hej, jag är 22 år gammal. Jag vände mig till en dermatovenereolog med akne i ansiktet och baksidan (10 år har inte gått). I barndomen fick jag Reiters sjukdom efter behandling mot klamydia, enligt resultaten av undersökningen fanns ingen infektion, men smärtan i fogen slutade inte. Nu sa doktorn att hudproblem inte är associerade med detta, han skrev mig externa salvor och injektioner av detta läkemedel. Inga undersökningar ordinerades, stafylokocker hittades inte i mig. Finns det tillräckligt med bevis för att förskriva detta läkemedel? Och kan det användas för förkylningar?

Nr 16513 | 04/13/15 7:03 PM | Maria

Nej, du behöver ytterligare undersökning.

№ 16635 | 04/23/15 11:07 | konsult

Välkommen! Jag är 32 år gammal med kronisk osteomyelit och ileumfogar (Staphylococcus aureus) och HIV-infektion (jag dricker inte terapi) kan jag använda drogen ?? I vår stad, läkarna inte någonting! (
hjälp mig

Nr. 17514 | 09/06/15 14:15 | Natalie

God dag, jag är 28 år. När jag passerade min avföring på dysbakterios, sås Staphylococcus aureus 10 * 4. Jag tog antibiotika som är känsliga för Staphylococcus aureus och drack Staphylococcus bakteriofagen. Med nya test förblev stafylokocker i samma nivå på 10 * 4. Fråga: Hjälper stafylokocktoxoid med Staphylococcus aureus i tarmarna?

№ 17553 | 09/12/15 10:25 | Nikita

Hej jag har ett kroniskt problem med ansiktets hud - mot bakgrund av hög fetthalt finns det regelbundet sår i näsan. analyser visade närvaron av stafylokocker. antibiotika ger en tillfällig effekt och sedan upprepas allt igen. Kommer detta läkemedel att hjälpa till i mitt fall? Jag överväger också en variant av immunoglobulin eller en bakteriofag eller ett antifagin. vad av detta kommer att bli effektivare? tack på förhand

№ 18235 | 12/09/15 02:35 | Eugene

God morgon! Jag bor i Kazakstan, i staden Atyrau. Läkaren föreskrev en toxoid för mig. Jag hittade honom inte i Kazakstan, hur kan jag beställa genom dig? Eller berätta om det finns ett apotek i Astrakhan eller Samara?

Vem botade staph

Aureus. Barnmedicin. Konferenser på 7th.ru

Min flickvän har mycket stafylokocker i avföring och i skrapning från tonsilslimhinnan. Nyligen har vi inte kommit ut ur ARVI och bronkit, lunginflammation. Staphylococcus. Hur bryter man ur den onda cirkeln? Rådgivning, pliiz.

Lunginflammation hos barn: riskfaktorer

Bärare av patogener som orsakar lunginflammation blir inte alltid sjuk, men de kan infektera andra. Spridningen av pneumokocker från person till person uppträder huvudsakligen av droppar vid hostning eller nysning, samt genom kontakt med föremål (kontaktväg) som kom i kontakt med saliv (skedar, koppar, leksaker etc.). Riskfaktorer Lunginflammation är farlig för barn under 5 år, eftersom de har en svag immunitet som inte klarar av infektionen. När du växer upp.

Staphylococcus kan orsaka frekventa sjukdomar.

Vår dotter är 1 år gammal, barnet är sjuk varje två månader. Staphylococcus finns - i näsan, halsen, tarmarna (förutom detta är också dysbakteri). Är det nödvändigt att behandla stafylokocker? Så att barnet inte skadar så ofta. Hur man behandlar Vissa läkare säger att det (staphylococcus) inte helt kan botas, andra att det kan botas med antistapylokocktoxoid eller stafylokock gammoglobulin. Är det nödvändigt och möjligt att temperera ett barn eller något annat på något sätt minska antalet sjukdomar?

Staphylococcus aureus. Barn från 3 till 7

Vem mötte, behandlade dessa saker? Din erfarenhet behövs.

Ersättning med antibiotika

Antalet infektioner som blir resistenta mot antibiotika blir alltmer. Därför letar forskare runt om i världen efter alternativ till antibiotika, och forskare från Nederländerna har tagit ett betydande steg i den här riktningen. Även om antibiotika anses vara den största uppfinningen på 20-talets medicinska område, kan dessa rättsmedel kvarstå på grund av mänsklighetens missbruk av dem. Dessutom blir dödliga infektioner resistenta, så det här är ett problem.

Behandla stafylokocker eller introducera kompletterande livsmedel? Barn från födseln.

Förbryllad. Jag läser mycket att all behandling är värdelös. Jag läser mycket att med introduktionen av kompletterande livsmedel går allt av sig själv. Drogerna är inte billiga. Jag vill inte bara fylla dem barn och spendera pengar gryning. Kanske försöker du komma in i locket först? Eller försöker du fortfarande att behandla innan du matar? Hot mot symtomen vi har inte mycket bra stol och diates med förbättringar på hydrolysatet.

Aureus. Barnmedicin

Idag fick jag analysresultaten. Hittade stafylokocker i mängden 1 koloni. Vänligen svara vem vet om det är mycket eller inte. Och då ordnade doktorn stafylokockfag, och det verkar som om stafylokocker lite, då kan det botas med mer natrala medel och jag vill inte störa den tarmmikroflora. Son 1 månad, tack i förväg till alla som kommer att svara.

Stefilokok! Hur man kämpar? Barnmedicin

Ett barn på 4 månader hittade stafilokok (om så stavat). De säger att det bara behandlas på sjukhus - är det sant? Och mamma i mjölken i den här skiten kan inte vara? Vad behandlas det?

Staphylococcus aureus hos spädbarn. Barn från födsel till ett år

Jag bestämde mig för att studera detta ämne. Och jag har frågor. Varför bestämde du dig för att göra en analys av avföring, som visade stafylokocker? Hur många veckor har månader en baby? Vilken indikator anses vara normen, och vilken patologi för ett spädbarn i denna kategori? Kanske kan någon veta vem och hur och på vilka barn och hur gammal ställde han dessa parametrar? Vad händer (enligt läkare) om det inte behandlas? Var det staph i mamman? Finns det en möjlighet att stafylokocker transporterades på sjukhuset vid.

Staphylococcus aureus. Barnmedicin

Tjejer, hjälp! En tråd kom över Staphylococcus aureus. Mitt barn började hosta, ständigt, torr hosta efter att ha sovit. Det kom till den punkten att han inte ens hade tid att ta andan. Jag sov lite, hostan störde, även synoden räddade inte. Vi gick till ENT, de sa att det inte fanns någon crimson, nacken var röd. De sköljde näsan med alkaliska lösningar, droppade, protolgol, fromframe, polydex, rinofluimucil (det var förstås inte allt på en gång, efter varje kurs gick de till ENT-centret och där sa de, prova det). V.

har passerat tester - staph. Barn från födsel till ett år

passerade skit och min mjölk - mjölk stafilokok aureus översteg :( - resultatet kommer att behöva dricka antibiiotiki, kanske bättre att inte ha fört :( på en analys av resultaten - det enda möjliga antibiotika (som är mer eller mindre harmlösa.) - oxacillin han utvisas ur kroppen i 4 timmar - Dålig Mashka - hon är van vid det på efterfrågan: (Nu har hon matat två matningar, på kvällen finns det fler tjejer. - Och Masha på grund av det kommer det att bli, va? Jag försöker få mer än 4 timmar för att förhindra att myran faller till det maximala.

En annan åsikt:
Ofta började läkare förskriva en annan analys - såg mjölk för sterilitet. Samtidigt i 50-70% av fallen visar det sig att det finns olika mikroorganismer i mjölk, oftast gyllene och epidermala stafylokocker. Mamma är ordinerad för behandling med antibiotika, och barnet matas med en blandning i en vecka, varefter han vanligtvis vägrar att amma. Alternativ två: Moder och barn är föreskrivna biologiska eller föreskrivna klorofyllipt. Under tiden betyder närvaron av stafylokocker i mjölk ingenting! Både gyllene och epidermala stafylokocker lever på mänsklig hud och finns också på de flesta omgivande föremålen. (Till exempel när du flyttar en bunke blöjor ökar antalet stafylokocker i luften dramatiskt!) Tillsammans med modermjölken får barnet specifika antikroppar som hjälper till att klara behovet av stafylokocker. Det visar sig att stafylokocken av modermjölk kommer till barnet tillsammans med skyddet från honom och är inte farligt för barnet! Dessutom måste barnet fyllas i de första timmarna efter födseln av moderens stafylokocker. Från denna stafylokocker kommer den att skyddas av sina egna antikroppar, som den kommer att få med kolostrum och mjölk. Hela mikrofloran i min mammas kropp är redan "bekant" med barnets immunsystem tack vare de antikroppar som trängt igenom placentan. Det är farligt för barnet att återbosättas av mikroflora på modersjukhuset, inklusive sjukhusstammar av antibiotikaresistenta stafylokocker: han är inte bekant med dessa mikroorganismer och deras hud- och gastrointestinala kolonisering är farlig för barnet. Om ett barn inte har möjlighet att ockupera sin mammas mikroflora, koloniseras han av det som finns runt. Som de säger är en helig plats aldrig tom. Om det inte är möjligt för Staphylococcus aureus "hem" -stammen att bosätta sig på en bebis, kommer en sjukhusstam att ta sin plats. Men det är inte skrämmande för ett amningskärl - moderens kropp hjälper honom att producera lämpliga antikroppar. Närvaron av stafylokocker i mjölk påverkar inte dess kvalitet. Staphylococcal enterocolit, som ofta är rädd för mammor, uppmanar dem att sluta mata sin "giftiga" mjölk - ett tillstånd av extremt sällsynt, som uppstår i sjukdomar i immunsystemet och vars utseende bidrar till artificiell utfodring! För även om barnet har försvagad immunitet av någon anledning, kommer det fortfarande att få betydande stöd från modermjölken. När han översätts till artificiell utfodring, förlorar han detta stöd.

Staphylococcus aureus. Barnmedicin

i december sin son avslöjade klebsiellu, 70% behandlades, överlämnas kontrollen fekal, Klebsiella där, men präglas av en enda tillväxt SF aureus (S. aureus).pediatr sagt att det inte ska behandlas, är det närvarande i den mänskliga kroppen, är det en normal hastighet för ett barn i hans ålder. till gastroenterologen, en rekord om 10 dagar. om någon kom över något liknande, dela med dig av din erfarenhet. tack!

Staphylococcus ?. Barn från födsel till ett år

Här möter jag ofta fraser som "Staphylococcus aus från mammalsjukhuset" i födelserapporter. Och hur är det manifesterat? ha en bebis med mamma? Pliz, dela med vilken med en sådan "byakoy" visat sig vara? Vad och hur behandlades? Tack!

Streptococcus försöker vinna?. Barnmedicin

Min dotter (7 år) bodde i 2-3 veckor hälsosam under hela året, hon var sjuk i 1-2 veckor, nasofaryngit behandlades nästan utan antibiotika (jag tror inte att jag kan säga nej), det fanns en obelskad hosta som varade längre än en månad, mycket gavs hittades. Även på sommaren lyckades hon bli sjuk två gånger. I september, efter en annan lung SARS, ett smärta från nasofarynxen passerade med känslighet, patogena streptokocker såddes i halsen. Lohr sa att hon var tvungen att behandla, trots att hon var ett barn just nu.

Kanske har någon behandlat staph. Barn från födsel till ett år

Generellt som referens. Kanske kan någon behandlas. Detta behandlas hemma. Vi fick ett program i 66 dagar. Men då kom en barnläkare och en gastroenterogol samman: en säger att om vi inte är mogna behöver vi inte slappdoser, utan gastronomi. säger att det är nödvändigt att dricka StafBaktereofag 10 ml, vid åldersnorm i 5. Vem ska du lyssna på? Relationen med distriktspolykliniken är inte särskilt bra, och + om de upptäcker att behandlingen redan har ordinerats, kommer de inte att lyfta ett finger.